Om oprettelse af konto

Hvorfor skal jeg oprette en konto?

Yamaha bruger muligvis de oplysninger, du giver, når du registrerer dig hos os, til at få en bedre forståelse af vores kunders smag og behov og derved udvikle bedre produkter og tjenester. Til de kunder, der giver deres forudgående samtykke, kan Yamaha sende spørgeskemaer og produktoplysninger via e-mail inden for områder, de interesser sig for. Yamaha planlægger gradvist at udvide tjenester, der kan være nyttige for kunder, der registrerer konti hos Yamaha.

Sp. 1-1. Er det muligt for en mindreårig at oprette en konto?

Sv. 1-1. I nogle lande kræver mindreåriges oprettelse af en konto samtykke fra forældrene eller andre personer, der er ansvarlige for dem. Når en person opretter en konto, bliver vedkommende bedt om at oplyse sin alder. Hvis man er under den krævede minimumsalder, skal man først registrere sig, når man har fået samtykke fra sine forældre osv.

Sp. 1-2. Mit opholdsland er ikke på listen.

Sv. 1-2. På siden "Yamaha Music ID" giver Yamaha Music Europe GmbH kunderne mulighed for at oprette en konto fra alle europæiske lande. Hvis du bor uden for Europa, kan du besøge vores globale websted for at få oplysninger om mulighederne for at oprette en konto i dit område.

Sp. 1-3. Jeg kom til at oplyse en forkert e-mailadresse og fik derfor ikke en bekræftelse på oprettelsen af min konto.

Sv. 1-3. Indtast den korrekte e-mailadresse, og opret din konto igen.

Sp. 1-4. Jeg har glemt min adgangskode.

Sv. 1-4. Vælg linket "Nulstil din adgangskode" på rullelisten Log på eller Opret konto på vores websted. Du kan derefter indtaste din oplyste e-mailadresse og bekræfte med knappen "Nulstil adgangskode". Der sendes en e-mail til din e-mailadresse, så du kan vælge en ny adgangskode.

Sp. 1-5. Jeg kan ikke logge på.

Sv. 1-5. Kontrollér, at du bruger de korrekte legitimationsoplysninger, der blev brugt ved oprettelse af din "Yamaha Music ID"-konto. Kontrollér også, at Caps Lock og Num Lock ikke er aktiveret. Hvis du er sikker på, at din e-mailadresse er korrekt, skal du nulstille din adgangskode ved hjælp af proceduren ovenfor (Sp. 1-4).

Sp. 1.-6. Hvor kan jeg ændre min e-mailadresse, min adgangskode, mit navn og/eller andre gemte oplysninger?

Sv. 1-6. Når du er logget på, skal du ændre dine gemte oplysninger ved at gå til "Mine oplysninger", "E-mailadresse" og/eller "Skift adgangskode". Når du ændrer din e-mailadresse, sendes der en e-mailbekræftelse til din nye e-mailadresse. Fuldfør ændringen af de gemte oplysninger ved at åbne det link, der sendes til dig.

Sp. 1-7. Da jeg ændrede min e-mailadresse, kom jeg til at indtaste en forkert e-mailadresse.

Sv. 1-7. Hvis du stadig er logget på din "Yamaha Music ID"-konto, kan du ændre din e-mailadresse ved at bruge knappen "Opdater e-mailadresse". Hvis du allerede er logget af din "Yamaha Music ID"-konto og ikke kan logge på igen, fordi du ikke kan huske den opdaterede e-mailadresse, skal du kontakte vores supportteam for at få hjælp. Kontakt os ved hjælp af vores forespørgselsformular, og angiv følgende oplysninger:

Hvis du er logget af, efter at du har aktiveret ændringen af din e-mailadresse, skal du angive følgende oplysninger i forespørgselsformularen:

・Den oprindelige e-mailadresse, der blev brugt, før du igangsatte en ændring

・Den nye e-mailadresse, som du mener, du har opdateret til på din konto.

・Det oprindelige navn, du registrerede, før du igangsatte en ændring

・Den oprindelige fødselsdato, du registrerede, før du igangsatte en ændring

Sp. 1-8. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg flytter til et andet land?

Sv. 1-8. Du kan opdatere dit nye europæiske opholdsland i afsnittet "Mine oplysninger" på din "Yamaha Music ID"-konto. Hvis du er flyttet til et land uden for Europa, foreslår vi, at du annullerer dit medlemskab af "Yamaha Music ID" og registrerer dine produkter igen i dit nye område via vores globale websted.

Sp. 2-1. Jeg modtager ikke jeres e-mailnyheder.

Sv. 2-1. Kontrollér nedenstående. Tjek først, at du har markeret afkrydsningsfeltet for modtagelse af nyhedsbreve fra Yamaha Music Europe GmbH på siden vedrørende nyhedsbreve på din "Yamaha Music ID", og at du har bekræftet din oprindelige tilmeldings-e-mailadresse. Hvis du ikke er sikker, skal du markere afkrydsningsfeltet for modtagelse af nyhedsbreve på din konto igen, hvorefter der sendes en ny e-mail om tilmelding.

Bekræft, at den e-mailadresse, du har gemt, ikke er oprettet af en tjeneste, der leverer engangs- eller midlertidige e-mailadresser.

Hvis du har registreret en sådan e-mailadresse på din konto, skal du ændre den til en permanent e-mailadresse. Du kan se, hvordan du ændrer din e-mailadresse i sp. og sv. 1-6.

Du bør også kontrollere, om vores e-mails er blevet blokeret af indstillinger, der afviser e-mails fra bestemte domæner, eller om de er blevet sendt til dine mapper med spam eller uønsket post.

Hvis vores e-mails blokeres som et specifikt domæne, skal du slette dette domæne fra listen over blokerede domæner på din enhed. Du kan få mere at vide om, hvordan du sletter et blokeret domæne, ved at gå til supportsiden for dit e-mailprogram.

Sp. 4-1. Skal jeg oprette en konto, så jeg kan downloade Min keyboardsangbog?

Sv. 4-1. Keyboardsangbøger krævede tidligere produktregistrering (med et produkt-id), men er nu frit tilgængelige på webstedet for Yamaha Music Europe GmbH. Du kan finde disse downloads på de relevante produktsider på vores websted

Sp. 5-1. Jeg vil gerne lukke min konto.

Sv. 5-1. Når du er logget på, skal du åbne "Annullér medlemskab" og fuldføre procedurerne der. Når din konto er lukket, stopper udsendelsen af de e-mailnyheder, du abonnerer på, og de valgte tjenester stopper. De registrerede produktoplysninger slettes også. Husk, at når du har annulleret din konto, kan du ikke gendanne de oplysninger, du har gemt.

Q5-1. I would like to register my product.

A5-1. To register your product, please first register as a member and ensure to verify your membership. After that, you can sign in and from "My Page" section click Product Registration. Make sure to have relevant details like Model, Colour/Finish and Serial Number of the product user wants to register. Please ensure to fill information correctly.

*This registration will not be considered for any warranty purposes.

Yamaha Music ID

To sign up, create an account.

Har du spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du åbne forespørgselsformularen.

*Bemærk, at Yamaha Corporation og eventuelle datterselskaber, afhængigt af indholdet af din forespørgsel, kan dele oplysninger om din anmodning om oplysninger med henblik på at give et korrekt svar. Ud fra denne forudsætning glæder vi os til at modtage dine spørgsmål.