KØB NU HOS EN AUTORISERET FORHANDLER

the

CSP-serien

KØB ET CLAVINOVA CSP-150 eller CSP-170 DIGITALT KLAVER, OG FÅ DIN GRATIS IPAD!

I PERFEKT HARMONI. CSP OG DIN GRATIS IPAD

Dit musikalske drømmehold venter på dig.

Ved køb af et Yamaha CSP-150 eller CSP-170 i perioden 01.02.2023 - 31.03.2023 kan du nu modtage en iPad gratis! *

Der er ingen bedre måde at komplimentere dette unikke digitale klaver på end med din egen iPad og den innovative Smart Pianist-app – da dette drømmehold giver dig mulighed for at nyde hele udvalget af funktioner i CSP. CSP med dens Stream Lights og Smart Pianist-appen er også perfekte til at hjælpe spillerne med at lære at spille deres yndlingssange med det samme. Mærk musikken på en ny måde med smart, interaktiv underholdning. Clavinova CSP og din gratis iPad gør det muligt.

*Få alle oplysninger om kampagnen i vores

DU ER KUN 3 SKRIDT VÆK FRA DIN IPAD OG MERE SJOV MED MUSIK!

STEP 1

Køb dit Clavinova CSP-150 eller CSP-170 i perioden fra 01.02.2023 til 31.03.2023 (tilbud forlænget)

STEP 2

Log på, eller opret en ny Yamaha-konto, og registrer dit nye CSP digitale klaver, og tilføj din leveringsadresse inden for 14 dage fra leveringsdatoen

TRIN 3

Når du har gennemført din registrering, og der mindst er 14 dage til leveringsdagen for dit CSP, bliver din iPad sendt til dig.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

Clavinova CSP-serien fascinerer med en ny verden af klaverydeevne, læring og kontrol med din smart-enhed.

Ud over at nyde et bredt udvalg af instrumentstemmer og akkompagnementmodeller kan spillerne se frem til den innovative Smart Pianist-app. Som en dedikeret app til smartenheder skaber Smart Pianist straks og uden besvær klaverakkompagnement til dine yndlingssange. Det er nemt og intuitivt at lære og spille med Stream Lights, der guider dine fingre, mens du spiller, sammen med din valgte sang. Nyd at spille med akkompagnementer, eller syng med: Takket være Clavinova CSP og Smart Pianist ved du altid, hvilke tangenter, du skal trykke på.

EKSTRA FORDELE OG FUNKTIONER MED DIT CSP

5 ÅRS GARANTI

Mere end et løfte. Registrer dit digitale Clavinova Premium-klaver inden for seks måneder efter købsdatoen, og få en gratis femårig garanti.

FLOWKEY

Den populære Flowkey-app er en spændende og intuitiv måde at lære, hvordan du spiller klaver eller fremmer dine færdigheder yderligere. Den leveres med et omfattende udvalg af interaktive sange, øveprogrammer og vejledninger. Vælg en sang, og begynd at spille med øjeblikkelig feedback for at få mere support til afspilning og læring.

SMART PIANIST

Med Smart Pianist-appen som den perfekte ledsager kan du vælge og justere en lang række funktioner, fra lyd- og tuningsjusteringer til klavermodeller og akustiske indstillinger. Smart Pianist analyserer også sangene i din mobile enheds musikbibliotek, så du kan spille med på dine yndlingssange.

PREMIUM-SERVICE

Yamaha sætter den højeste pris på kvalitet, pålidelighed og kundeservice. Nyd mere komfort, og lad vores nøje udvalgte partnere levere og opsætte dit nye Yamaha Clavinova digitale klaver.

¹Valgfri Premium Service er underlagt gebyr

Ofte stillede spørgsmål

Tilmelding til at deltage i kampagnen eller forsendelse af iPad'en:

Kontakt din Yamaha-forhandler, som du har købt dit Clavinova CSP hos.

Produktrelaterede spørgsmål vedrørende CSP-100 serien:

Kontakt din Yamaha-forhandler eller Yamahas hotline (besøg dk.yamaha.com/da/support/contacts/index.html for at få lokal support, eller kontakt Yamahas hovedkontors europæiske hotline på +49 4101 303 343).

Produktrelaterede spørgsmål vedrørende iPad'en:

Kontakt Apples kundesupport.

Du skal registrere dig inden for to uger fra leveringsdatoen for dit CSP for at få din iPad.

Efter tilmeldingen modtager du en bekræftelses-e-mail om, at du har tilmeldt dig kampagnen. Yamaha bekræfter derefter, at du er berettiget til at modtage iPad'en, og når bekræftelsen er gennemført, modtager du en e-mail.

IPad'en afsendes, når du har registreret dit nye CSP og indtastet din leveringsadresse på din Yamaha-konto, og når der er gået 14 dage fra leveringsdagen for dit CSP. Adresseoplysningerne kan indtastes i afsnittet "my details". Produktet kan registreres med sit serienummer i afsnittet "product registration" på din Yamaha-konto. IPad'en sendes af UPS, og leveringstiden afhænger af dit land.

Den gælder for Apple-produkternes officielle garantiperiode. Kontakt Apples kundesupport for at få flere oplysninger.

CSP/iPad-kampagnen er gyldig i følgende lande: Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.