Databeskyttelseserklæring

Yamaha Music Europe GmbH ("Yamaha") mener, at beskyttelse af personoplysninger tilhørende enhver kunde (en "kunde" eller "dig") er både Yamahas forpligtelse i henhold til love og bestemmelser og et vigtigt socialt ansvar.  Yamaha fremlægger nedenstående "Databeskyttelseserklæring" (denne "Databeskyttelseserklæring"), respekterer rettigheder vedrørende personoplysninger om dig og beskytter sådanne rettigheder.

Kontaktoplysninger for den ansvarlige

Ansvarlig for databehandling er:
Yamaha Music Europe GmbH,
Siemensstrasse 22-34, D-25462 Rellingen,
Telefon: +49 (0) 4101/ 303-0,
Fax: +49 (0) 4101/ 303-333

Kontaktoplysninger for den databeskyttelsesansvarlige

Att. Databeskyttelsesansvarlig
Yamaha Music Europe GmbH,
Siemensstrasse 22-34, D-25462 Rellingen
Eller via e-mail: dataprotection@contact.europe.yamaha.com

1.1 Indsamling af personoplysninger i forbindelse med brugen af vores hjemmeside

Hvis du kun bruger hjemmesiden til oplysningsformål, dvs. Hvis du ikke registrerer dig eller på anden måde giver os oplysninger, indsamler vi kun følgende tekniske oplysninger (logfildata):

- IP-adresse, dato og klokkeslæt for anmodningen, tidsforskel i forhold til Greenwich Mean Time (GMT), indhold af anmodningen (konkret side), adgangsstatuskode/HTTP-statuskode, mængde af overførte data, hjemmeside, der sender anmodningen, browser, operativsystem og dets grænseflade, sprog og version af browsersoftwaren.

Indsamlingen af disse data er teknisk nødvendig for at kunne vise vores hjemmeside for dig og for at garantere stabiliteten og sikkerheden. I overensstemmelse med lovreglerne ved vi ikke, hvem der befinder sig bag en IP-adresse. Vi kombinerer ikke ovenstående data med andre data.

Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1f GDPR. Da indsamling af data til opretholdelse af hjemmesiden og lagring i logfiler er absolut nødvendig for driften af hjemmesiden og for beskyttelse mod misbrug, har vores berettigede interesse i databehandling forrang på dette tidspunkt.

1.2 Kontakt via e-mail eller kontaktformular

Når du kontakter os via e-mail eller kontaktformular, opbevares de oplysninger, du giver (din e-mailadresse, dit navn og telefonnummer, hvis det er relevant) med henblik på at besvare din anmodning. For så vidt som du bruger vores kontaktformular til at anmode om oplysninger, der ikke er nødvendige for at kontakte os, har vi altid markeret disse som valgfri. Disse oplysninger tjener til at konkretisere din anmodning og forbedre behandlingen af denne. Angivelsen af disse oplysninger er udtrykkeligt givet frivilligt og på grundlag af vore berettigede interesser jf. artikel 6, stk. 1f GDPR. Hvad angår disse oplysninger om kommunikationskanalerne (f.eks. e-mailadresse, telefonnummer), giver du også samtykke til, at vi også må kontakte dig via denne kommunikationskanal med henblik på at besvare din anmodning. Du kan tilbagekalde dit samtykke til enhver tid og med virkning for fremtiden.

1.3 Abonnement på vores nyhedsbrev

Ved at give dit samtykke kan du abonnere på vores nyhedsbrev, som informerer dig om vores aktuelle tilbud og tjenester.

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev bruger vi såkaldt "dobbelt tilmelding". Det betyder, at når du har registreret dig, sender vi dig en e-mail til den angivne e-mailadresse, hvor vi beder dig bekræfte, at du ønsker at modtage nyhedsbrevet. Hvis du ikke bekræfter din registrering inden for 24 timer, bliver oplysningerne om dig blokeret og automatisk slettet efter en måned.

Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1a GDPR. Du kan tilbagekalde dit samtykke til enhver tid og med virkning for fremtiden.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til at modtage det. Du kan tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på det link, der findes i alle nyhedsbrevs-e-mails, eller ved at kontakte ovennævnte databeskyttelsesansvarlige.

1.4 Nyhedsbrevsporing

Vi påpeger, at vi evaluerer din brugeradfærd, når vi sender nyhedsbrevet. Til denne evaluering indeholder de sendte e-mails såkaldte beacons eller sporingspixels, som er gemt på vores hjemmeside. I forbindelse med analyserne matcher vi de nævnte data og webbeacons med din e-mailadresse og et individuelt id.

Med de data, vi har fået på denne måde, opretter vi en brugerprofil for at skræddersy nyhedsbrevet til dine individuelle interesser. Vi registrerer, hvornår du læser vores nyhedsbrev, hvilke links du klikker på i det, og udleder dine personlige interesser af dette. Vi kæder disse data til de handlinger, du foretager dig på vores hjemmeside.

Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1a GDPR. Du kan tilbagekalde dit samtykke til enhver tid og med virkning for fremtiden.
Du kan når som helst gøre indvendinger i forhold til denne sporing ved at klikke på det særskilte link i hver e-mail. Oplysningerne gemmes, så længe du abonnerer på nyhedsbrevet. Når du har afmeldt nyhedsbrevet, gemmer vi dataene til rent statistiske formål og anonymt.

1.5 Registrering på MyAccount

Når du registrerer dig på vores platform, indsamler og gemmer vi dine data for at kunne tilbyde dig vores tjenester til registrerede brugere. Vi bruger din e-mailadresse til at bekræfte din oprettelse af en konto, til at sende dig betalingsmeddelelser, til at sende dig oplysninger om ændringer i forhold til vores produkter og tjenester og til at sende meddelelser og andre oplysninger, som er påkrævede ved lov. Disse meddelelser er nødvendige for at opretholde et relevant forretningsforhold og er ikke af markedsføringsrelateret karakter. Retsgrundlaget er opfyldelsen af vores kontraktlige forpligtelser i henhold til artikel 6, stk. 1b GDPR.

Vi bruger såkaldt ”dobbelt tilmelding” til at bekræfte din registrering. Derfor er din registrering ikke fuldført, før du har bekræftet ved at klikke på linket i en bekræftelses-e-mail. Hvis du ikke bekræfter inden for 24 timer, slettes din registrering automatisk.

Hvis vi beder om oplysninger, der ikke er nødvendige for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser, angiver vi dette som valgfri oplysninger. Når du giver os disse oplysninger, gemmer og bruger vi dem i henhold til vores berettigede interesser i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1f GDPR. Du kan også registrere dig på vores platform med login via sociale medier. I dette tilfælde forbindes din Facebook-konto eller Google-konto med vores platform, så du har nem adgang til den og bedre kan organisere din konto. Dine oplysninger overføres muligvis til udbyderen. Du kan kun bruge denne mulighed, hvis du forinden har givet os dit samtykke til behandling af personoplysninger om dig gennem udbyderen af dit login via sociale medier. Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1a GDPR. Du kan tilbagekalde dit samtykke til enhver tid og med virkning for fremtiden.

1.6 Tilmelding til lodtrækninger og deltagelse i kampagner

I forbindelse med gennemførelse af en lodtrækning eller deltagelse i en kampagne behandler vi personoplysninger om dig, f.eks. dit navn, din e-mailadresse og din adresse, for at registrere oplysninger om din deltagelse, så vi kan underrette vinderen og overlevere præmien. I overensstemmelse med reglerne indebærer deltagelse også en individuel registrering i konkurrencen, f.eks. med en kommentar eller et billede. Vi videregiver muligvis oplysninger om dig for at kunne sende dig præmien. Behandlingen og overførslen af dataene kan variere fra konkurrence til konkurrence og er derfor beskrevet i detaljer i de respektive betingelser for deltagelse.

For at indgå aftalen, f.eks. om deltagelse i en lodtrækning, er det nødvendigt at angive de oplysninger, der er markeret som obligatoriske i vores registreringsformular. Retsgrundlaget er opfyldelsen af vores kontraktlige forpligtelser i henhold til artikel 6, stk. 1b GDPR.

1.7 Plugins til sociale medier/links til sociale medieplatforme

Funktionerne i plugins til sociale medier er deaktiveret for at forhindre automatisk videregivelse af brugerdataene til udbyderen. Vi har implementeret plugins til sociale medier eller links til sociale medieplatforme på en sådan måde, at de kun sender oplysninger, når brugeren har klikket på dem. Din internetbrowser sender derefter logfilerne (herunder din IP-adresse) direkte til udbyderens server, hvor de kan blive gemt. Serveren kan være placeret uden for EU eller EØS (f.eks. i USA).

Hvis du vil forhindre en dataudveksling mellem dit system og plugins til sociale medier, skal du logge af de sociale medier, før du bruger vores hjemmeside. Du bør også aktivere privat tilstand i din browsers indstillinger for beskyttelse af personoplysninger. Det hjælper også at deaktivere eller begrænse cookies i dine browserindstillinger, så tredjeparter ikke kan spore din browseradfærd. Du kan desuden helt forhindre, at plugins til sociale medier indlæses, ved at bruge en tilføjelse i din browser, der blokerer scripts.

Kommentarer eller aktiviteter, der opstår, fordi personer bruger plugins til sociale medier, kontrolleres eller godkendes ikke af os. Personer, der deler vores indhold via sociale medier, har ikke tilladelse til at tale for eller repræsentere os. Deres synspunkter og meninger skal betragtes som helt deres egne.

Se flere oplysninger i de respektive udbyderes databeskyttelseserklæringer.

1.8 Jobansøgning

Du kan ansøge om job i vores virksomhed på flere måder via e-mail eller webformularer. Vi bruger udelukkende personoplysninger om dig til behandling af din ansøgning. Vi videregiver dem ikke til tredjepart. Bemærk, at din e-mail ikke er beskyttet, når du sender den ukrypteret til os.

Du kan også ansøge via vores online-ansøgningsportal. Din online-ansøgning vil blive sendt direkte til personaleafdelingen via en krypteret forbindelse og vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du kan finde yderligere oplysninger om databehandling i ansøgningsproceduren i erklæringen om databeskyttelse på vores ansøgningsportal.

Hvis du har ansøgt om en bestemt stilling, og den allerede er blevet besat, eller hvis vi mener, at du er lige så egnet eller endnu bedre egnet til en anden stilling, vil vi gerne kunne videresende din ansøgning inden for virksomheden. Det gør vi kun med dit forudgående samtykke, og vi spørger dig, inden vi beholder oplysninger om dig.

Personoplysninger om dig slettes straks efter ansøgningsprocessens afslutning eller efter maksimalt seks måneder, medmindre du har givet samtykke til, at vi gemmer oplysninger om dig i længere tid, eller der er indgået en kontrakt. Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1a og 1b GDPR.


Klik her for at få flere oplysninger om behandling af personoplysninger om dig inden for Yamaha Group.

2. Sikkerhedsstyring af personoplysninger

Yamaha iværksætter passende tekniske, fysiske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til personoplysninger samt tab, ødelæggelse, forfalskning, afsløring og lignende af personoplysninger og bestræber sig på at beskytte personoplysninger om dig ved at etablere et sikkerhedsstyringssystem. Vores sikkerhedsprocedurer gennemgås regelmæssigt og tilpasses til den teknologiske udvikling.

3. Modtagere af personoplysninger

Yamaha kan helt eller delvist overdrage behandlingen af personoplysninger om dig til en tredjepart, en tjenesteudbyder eller en partner.  Dine oplysninger vil blive delt med tjenesteudbydere, der arbejder på vegne af Yamaha. I disse tilfælde begrænses mængden af oplysninger dog til det nødvendige minimum. I det omfang vores tjenesteudbydere kommer i kontakt med personoplysninger om dig, sikrer vi i forbindelse med ordrebehandlingen i overensstemmelse med artikel 28 GDPR, at de overholder reglerne i databeskyttelseslovgivningen på samme måde.

Yamaha kan også dele personoplysninger med partnere og tredjeparter, hvis det er nødvendigt for at udføre virksomhedens tjenester, eller hvis Yamaha er juridisk forpligtet til at videregive oplysninger.

Yamaha deler oplysninger mellem koncernselskaber på følgende måde.

Yamaha deler muligvis alle personoplysninger på tværs af følgende koncernselskaber:
- Yamaha Corporation

Når vi besvarer dine forespørgsler, anmodninger om brochurer eller andre anmodninger osv., kan Yamaha, via en ”kontakt os”-side på Yamahas hjemmesider, overføre dele af dine anmodninger (herunder personoplysninger) til følgende koncernselskaber i det omfang, det skønnes nødvendigt for at imødekomme dine anmodninger, og koncernvirksomhederne kan bruge sådanne oplysninger til at svare på dine anmodninger.

Japan: https://www.yamaha.com/en/about/locations/group_companies_japan/ og Yamaha Music Foundation

Uden for Japan: https://www.yamaha.com/en/about/locations/group_companies_worldwide/

Yamaha kan på anden måde dele personoplysninger med en tredjepart, hvis gældende love og bestemmelser tillader det.

4. Overførsel af personoplysninger til tredjelande

GDPR er gældende (f.eks. europæiske borgere eller behandlingsaktiviteter inden for EU):

Yamaha sørger for, at oplysninger om dig behandles inden for EU/EØF. Fra tid til anden kan det være nødvendigt for Yamaha at overføre personoplysninger til steder uden for EU/EØF. I så fald sørger vi for, at der sikres et passende niveau af databeskyttelse hos modtageren forud for fremsendelsen af dine personoplysninger. Hermed menes der, at man gennem EU-standardkontrakter eller en beslutning om tilstrækkelighed opnår et niveau af databeskyttelse, der kan sammenlignes med standarderne inden for EU. For Japans vedkommende har Europa-Kommissionen truffet en afgørelse om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

GDPR er ikke gældende:

Yamaha kan overføre personoplysninger om dig fra et land, hvor du bor, til andre lande (herunder Japan) og gemme personoplysninger om dig i disse lande (den kombinerede proces, en ”Overførsel”). Muligvis vil der ikke blive håndhævet lovgivning om beskyttelse af personoplysninger, der svarer til lovgivningen i det land, hvor du bor, i et land, der modtager en Overførsel af personoplysninger om dig. Yamaha behandler imidlertid personoplysninger om dig i overensstemmelse med gældende love og bestemmelser samt denne Databeskyttelseserklæring.

5. Lagringsperiode for personoplysninger

Yamaha opbevarer og bruger kun personoplysninger fra kunder i den periode, der er nødvendig for at opfylde anvendelsesformålet. Derefter slettes personoplysninger, medmindre lovbestemte lagringsperioder forhindrer, at de slettes. Lagring kan derfor finde sted, hvis dette kræves af europæisk eller national lovgivning, i EU-regulativer, love eller andre regulativer, som Yamaha er underlagt. Hvis oplysningerne ikke slettes, fordi de er nødvendige i forbindelse med andre og juridisk tilladte formål, vil behandling af dem blive begrænset, dvs. Dataene vil blive låst og ikke behandlet til andre formål.

6. Behandling af børns personoplysninger

Med hensyn til et barns personoplysninger indhenter Yamaha samtykke fra lovformelige repræsentanter, f.eks. en person med forældremyndighed over barnet, og tager andre nødvendige skridt i overensstemmelse med gældende love, bestemmelser og lignende.

7. Cookies

Yamaha kan generere cookies og bruge andre lignende teknologier på Yamahas hjemmesider.  Disse gør det muligt for Yamaha at levere mere tilpassede tjenester og reklamer til hver enkelt kunde.  Du kan finde flere oplysninger i vores politik vedrørende cookies osv.: https://dk.yamaha.com/da/cookie_policy/

8. Kundens rettigheder vedrørende personoplysninger

Du har følgende rettigheder, hvad angår personoplysninger om dig:

8.1 Generelle rettigheder

Du har ret til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse mod behandling og dataportabilitet. Hvis behandlingen er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dette med virkning for fremtiden.

8.2 Rettigheder i forhold til behandling af data med berettiget interesse

Hvis vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring, har du jf. Artikel 21 stk. 1 GDPR til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger på grundlag af artikel 6, stk. 1e GDPR (databehandling i offentlighedens interesse) eller artikel 6, stk. 1f GDPR (databehandling for at sikre en legitim interesse) af årsager, der er en følge af dine personlige forhold, på et hvilket som helst tidspunkt, herunder mod profilering, der sker på grundlag af den samme bestemmelse. Vi vil ophøre med at behandle personoplysninger om dig, hvis du gør indsigelse mod det, medmindre vi godtgør tvingende, berettigede grunde til denne databehandling, der har forrang i forhold til dine interesser, rettigheder og friheder, eller hvis databehandlingen har til formål at gøre juridiske interesser gældende eller at udøve eller forsvare dem.

8.3 Rettigheder vedrørende direkte markedsføring

Hvis vi behandler personoplysninger om dig i forbindelse med direkte markedsføring, har du jf. Art. 21, stk. 2 GDPR ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger om dig med henblik på en sådan markedsføring, herunder også profilering, i det omfang den er relateret til direkte markedsføring.
Vi vil ikke længere behandle personoplysninger om dig i forbindelse med direkte markedsføringsformål, hvis du gør indsigelse mod en sådan brug af personoplysninger om dig.

8.4 Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed

Du har ret til at indgive en klage over vores behandling af personoplysninger om dig til den relevante databeskyttelsesmyndighed.

Er der en forpligtelse til at videregive personoplysninger om dig?

For at indgå i et forretningsforhold skal du give os de personoplysninger, der er nødvendige for at realisere kontraktforholdet, eller som vi skal indsamle i henhold til lovkrav. Hvis du ikke giver os disse oplysninger, vil vi ikke kunne realisere og viderebehandle kontraktforholdet.

9. Overholdelse af love og bestemmelser

Yamaha overholder gældende love, bestemmelser og retningslinjer vedrørende personoplysninger og lever op til sit sociale ansvar som virksomhed.

10. Løbende forbedring

Yamaha gennemgår og forbedrer løbende sit compliance-program (program for overholdelse af love, bestemmelser og lignende) for at sikre en pålidelig beskyttelse af personoplysninger.

11. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Databeskyttelseserklæring, kan du rette henvendelse ved hjælp af følgende kontaktoplysninger.
Dataprotection@contact.europe.yamaha.com

12. Revision af denne Databeskyttelseserklæring

Yamaha kan ændre, revidere, tilføje eller slette indholdet af denne Databeskyttelseserklæring i overensstemmelse med Yamahas interne politikker, som følge af den teknologiske udvikling eller i henhold til gældende love og bestemmelser.  Hvis der foretages væsentlige ændringer i denne Databeskyttelseserklæring, vil Yamaha give dig den nødvendige underretning om ændringen på en tydelig måde.

Sidst ændret: 17.03.2021