Basunist Michael Steinkühler er nu Yamaha-artist!

Michael Steinkühler, Førstebasun i NDR Radiofilharmonikerne i Hannover, er Yamaha Artist.

Michael Steinkühler, Førstebasun i NDR Radiofilharmonikerne i Hannover, er Yamaha Artist.

Vi er meget glade for at kunne byde Michael Steinkühler velkommen i Yamaha-familien. Michael er førstebasun i NDR Radiofilharmonikerne i Hannover og har lang erfaring fra bl.a. Staatsorchester Rheinische Philharmonie Koblenz, Dresden Philharmonic Orchestra og Hamburg Philharmonic State Orchestra.

Han er en af de mest efterspurgte orkesterbasunister i Tyskland og spiller regelmæssigt som gæst i forskellige prestigiøse orkestre såsom Bavarian State Orchestra i München, NDR Elbphilharmonie Orchestra, Staatskapelle Dresden og Staatskapelle Berlin.

Michael Steinkühler optræder jævnligt som soloist, hvor fokus hovedsageligt er på kammermusik og historisk musikudøvelse. Han har spillet som gæst i Ensemble German Brass, Ludwig Güttler Brass Ensemble og deltager også jævnligt i Balthasar Neumann Ensemble.

Michael Steinkühler er også en meget dedikeret professor. Han har undervist på State University of Music and Performing Arts i Mannheim siden 2008 og underviser på det dansk-tyske Brass-akademi og giver jævnligt masterclasses.

"Min første basun var en Yamaha og selvom jeg har prøvet andre instrumenter, er jeg altid vendt tilbage til Yamaha. Min Xeno-basun har været den perfekte følgesvend til alle auditions, jeg har været til og den er nu mit instrument i det daglige. Jeg er helt overbevist!"

Michael Steinkühler spiller YSL-8820 XENO Trombone, YSL-871 Alttrombone og YEP-321 Euphonium.

Related Products