"Two Yamahas", Yamaha Corp. og Yamaha Motor slår pjalterne sammen i ét event. Two Yamaha One Passion - RIDERS MEET PIANIST - Se videoen fra eventet.

Pianist Francesco Tristano uropfører en original komposition.

Fem Yamaha MotoGP ryttere, herunder Valentino Rossi, taler fra hjertet om "KANDO(*)"

Yamaha Corporation (fremover "Yamaha") og Yamaha Motor Co., Ltd. (fremover Yamaha Motor) gik sammen om et event: "Two Yamahas, One Passion - RIDERS MEET PIANIST", som blev afholdt i Yamaha Hall i Ginza, Tokyo onsdag d. 17 oktober 2018. Ved dette event delte de fem MotoGP-ryttere Valentino Rossi, Maverick Viñales, Johann Zarco, Hafizh Syahrin, og Katsuyuki Nakasuga scenen med den verdensberømte pianist og komponist Francesco Tristano til en diskussion og efterfølgende uropførelse af et nyt værk af Tristano.

Der blev vist en film skabt på grundlag af udsagn fra de seks paneldeltagere og eventets tema: "personlig vækst på basis af udviklet følsomhed, fortsat træning og den 'Kando' som springer ud heraf". Vi har nu lavet en video, der indfanger og opsummerer dagen, som kan ses på vores website.

(*) "Kando" er et japansk ord for en følelse af både dyb tilfredsstillelse og intens spænding, som vi oplever, når vi møder noget exceptionelt.

[Website]

Video-resumé (ca. 15 minutter)

Konceptfilm (ca. 150 sekunder)

Nok repræsenterer Yamaha og Yamaha Motor meget forskellige brancher - førstnævnte er specialiseret udstyr til musik og lyd, mens sidstnævnte fremstiller motorcykler og maritimt udstyr - men de to har et fælles ønske om at skabe "Kando" med deres kunder ved f.eks. at præsentere kunstnere såvel som atleter med musikinstrumenter og maskiner, som inspirerer med en unik følsomhed og præstationer, der overgår forventningerne og virkelig giver "Kando" til alle, der oplever dem.

De to firmaer, der deler ét "Yamaha"-brand vil fortsat arbejde sammen om at styrke brandet udfra et ethos der hedder "Two Yamahas, One Passion". Fra og med i år har både Yamaha Corp. og Yamaha Motor døbt deres respektive jubilæumsdage "Yamaha Day" (d. 12 oktober for Yamaha Corp. hhv. 1. juli for Yamaha Motor) og planlægger forskellige events og aktiviteter på og omkring disse dage. Dette event var et eksempel på, hvordan disse "Yamaha Days" kan blive markeret.

Deltagerne på scenen fortalte historier om konceptet "Kando", som er en hjørnesten i begge firmaers filosofi. Historier om hvordan Yamahas produkter får en plads i deres hjerter og der blev trukket paralleler mellem de ellers meget forskellige roller som hhv. musiker og motorcykelrytter. Francesco Tristano opførte en helt ny komposition med titlen "Time Grid", som han blev inspireret til at skrive, efter at have set dette års MotoGP-løb i Tjekkiet i august. Stykket omfattede Yamahas koncertflygel CFX, MONTAGE og Reface CS-synthesizerne, og det tog publikum med på en rejse til racerbanen og den action der findes der. Med dette og mange andre store øjeblikke som f.eks. Johann Zarcos overraskende afsløring af sin passion for piano som blev afsluttet med en lille spontan optræden, stod det klart, at "The Two Yamahas"-eventet var en stor succes, men unikke oplevelser, man ikke finder andre steder.

Igennem den "concept movie", der blev lavet til eventet, taler rytterne Valentino Rossi, Maverick Viñales, Johann Zarco, Hafizh Syahrin, Katsuyuki Nakasuga og pianist Francesco Tristano hver især om deres anekdoter om hvordan de har trænet og kultiveret deres følsomhed, mens de voksede som mennesker med "Kando".

Koordinatorerne fra Yamaha og Yamaha Motor havde følgende at sige: "At sætte en pianist på scenen sammen med en gruppe motorcykelryttere er helt sikkert en satsning, men vi er glade for, at arrangementet tiltrak så megen opmærksomhed. Der er vores intention, fremover at bruge den her slags samarbejder på tværs for at demonstrere en værdi, der er unik for 'Yamaha'-brandet til vores kunder".

For mere information, besøg venligst:

Om Yamaha Motor Co., Ltd.