Yamaha Genos koncert & udstilling af tangentinstrumenter

Oplysninger om arrangementet

Invitation til Yamaha Genos koncert med Martin Harris. Det helt nye Yamaha Genos Keyboard er nu ude i butikkerne.

(Gratis adgang)

Vores nye topmodel har været længe ventet, og vi har oplevet en kæmpe interesse for at høre instrumentet – en interesse som vi er meget glade for og gerne vil imødekomme.

Derfor inviterer vi hermed til en oplevelse i absolut særklasse : Martin Harris på Genos – i Konservatoriets Koncertsal i København.

Martin Harris er en fænomenal dygtig musiker, en virkelig virtuos på sit felt, der gennem sin karriere i Yamaha har arbejdet med indholdet i vores mest succesrige instrumenter. I dag er han ansvarlig for den gruppe af musikere og ingeniører der står for samplinger, styles, og meget andet i vores instrumenter.

Vi har helt ekstraordinært, og som de eneste tre lande i verden, fået Martin Harris til at besøge Skandinavien og spille tre koncerter i henholdsvis Oslo, Göteborg og København – koncerterne er gratis, og åbne for alle med interesse i Keyboards.

Samtidigt benytter vi lejligheden til at udstille ikke kun Genos, men også en lang række andre tangentinstrumenter fra Yamaha. Der vil blive mulighed for selv at teste, spille og lytte samt møde produktspecialister og personale fra Yamaha der gerne svarer på spørgsmål.

Konservatoriets Koncertsal anses for at være en af de smukkeste koncertsale i Danmark. Den er tegnet af Vilhelm Lauritsen og indviet i 1945. Bedre kendt som Koncertsalen i det gamle Radiohus på Rosenørns Allé, ligger bygningen centralt i København og er let tilgængelig for både bil, bus, tog & Metro. Indenfor 5 minutters gang finder man et stort udvalg af Caféer og spisesteder, hvis sulten melder sig. I samme bygning finder man Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Nationalmuseets nye Musikmuseum, og tværs over gaden ligger Yamaha Piano Center med udstilling af akustiske flygler og pianoer.

Der vil derfor være oplevelser for alle, og vi håber at så mange som muligt vil tage turen til denne dag.

Tider:

14:00 – 21:00 Åben udstilling – se og prøv Yamaha tangentinstrumenter i Foyeren

19:00 Koncert med Martin Harris på Genos i Koncertsalen

Find her:

Konservatoriets Koncertsal

Læs mere og deltage i arrangementet på vores Facebook-side: