Kontakt

Support

Har du spørgsmål til garanti, service, reparation eller reservedele – kontakt venligst et servicecenter. Du finder information nederst på denne side.

Har du problemer med at betjene dit produkt vil vi meget gerne hjælpe dig. Du bedes gøre følgende:

1. Læs i manualen

Langt de fleste problemer kan løses ved at læse den medfølgende Brugervejledning/Owner's Manual. Har du mistet manualen, kan du hente en ny som PDF ved at klikke her.

2. Kontakt forhandleren hvor du har købt produktet

Yamahas omfattende netværk af autoriserede forhandlere har dygtige eksperter, der kan hjælpe dig med de fleste spørgsmål.

Eller du kan vælge at
kontakte Yamaha produktsupport ved at klikke her, men vi gør opmærksom på:

- at vi yder support på vores nuværende produktsortiment, samt modeller der stadig er omfattet af garanti. Vi kan desværre ikke påtage os at yde support på væsentligt ældre produkter.

- at vi yder support på Yamaha produkter og de funktioner, der omhandler det interne i produktet. Support på f.eks. tilsluttede computere og software, uanset producent eller styresystem, er ikke muligt.

- at du bedes udfylde formularen så tydeligt, at vi kan simulere problemet på et testeksemplar.

Serviceværksted

I tilfælde af at dit produkt har en fejl bedes du kontakte den forhandler, hvor du købte dit Yamaha-produkt eller kontakt et autoriseret Yamaha servicecenter. For at finde et Yamaha servicecenter tæt på dig, følg linket nedenfor.

Find dit servicecenter

Tilbage til toppen